DE HVDAG CADZAND STOPT

Drastische wijzigingen op verschillend gebied deden de organisatoren besluiten de HulpVerleningsDag Cadzand na 13 edities te beëindigen.

De HVDag was vanaf 2004 een gezamenlijke oefening van hulpdiensten, georganiseerd door vrijwilligers. Het was elke keer een indrukwekkende demonstratiedag voor het publiek.
De medewerking van Duitse, Nederlandse en Belgische hulpdiensten maakten de HVDag Cadzand internationaal. De laatste HVDag werd gehouden in 2016.

De vrijwilligers, die alle werkzaamheden verrichtten, en ook onze verkeersregelaars kweten zich uitstekend van hun taak. Het jaarlijkse evenement werd mogelijk gemaakt met financiële en materiële steun van de sponsoren.

DANK AAN ALLE MEDEWERKERS VOOR HUN INZET!

Speciale dank aan de KNRM Cadzand, die al die jaren haar terrein ter beschikking stelde.

De HVDag Cadzand werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsors: